2012. augusztus 16., csütörtök

Hello, hello!

Valóban gondolatébresztő volt a Gusztáv reggeli bejegyzése, gyakorlatilag kibaszottul igaza van. Én mentségemre csak azt tudom felhozni, hogy a posztok nagy többségét nem értem.....

Valamilyen furcsa oknál fogva hetek óta kb. tele van a faszom mindennel, ennek illetve a rengeteg és helyenként igen stresszes meló ellenére jól vagyunk, kezdünk faszán beilleszkedni a környezetünkbe, lassacskán feltűnnek a láthatáron olyan arcok is akikkel nem kizárólag csak a munkáról és az ügyeletinkről lehet beszélgetni. Ilyen pl. a Géza akit Gusztáv és Dudi is ismer, de pár egyéb spanyolajkú is akad.

Felhívnám arra a figyelmet, hogy nem csak a Guszti meg a Dudi utál futni hanem én is, ugyan a szigetkört még nem volt alkalmam megutálni, de attól tartok muszáj lesz beiktatni egy közös futkározást, hogy ez is megtörténjen.

Amint mostanában nagyon megszerettünk: elmenni a Madridtól 60 km-re északra fekvő hegyekbe (2000-2500m, télen sízhető) kirándulni, az elmúlt hétvégén ezt toltuk, amiről pár fotó fel is került a fácséra. Aki legközelebb jön, azt elviszem, ha akarja, ha nem.


Ezeken túl már nagyon várjuk, hogy hazamenjünk, ami csak napok kérdése, és akkor majd jön végre Janka és Emma, Horány meg Tokaj-hegyalja, meg Mád és nem utolsó sorban a VII. kerület mélye, amire annyira vágyom mint egy falat kenyérre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése