2010. szeptember 28., kedd

Október 8. Tátra Top - Lakásavató és ReGoodBye Party

Szóval hogy is állunk most? Én már teljesen kivagyok azt tutti, és a Zsófi is elég feszülten kezeli ezt az immár már 4 és fél hete tartó átmeneti időszakot. Csövezünk itt, csövezünk ott, de sehol nem az igazi. Szeretnénk már az új kis otthonunkba lenni.
A lakás 95%ban elkészült. Levonult a kivitelező is. Még annyi van hátra hogy holnap összerakják a konyha maradékát, amihez már szaktudás és megfelelő eszközök kellenek. Nem mintha az apámnak és nekem együtt nem lenne meg a megfelelő eszközállományunk, csak inkább nem egy Bleyeresen összerakott konyhát szeretnék, hanem egy tökéleteset. :D Legyen függőleges és vízszintes, legyen párhuzamos és derékszögű ott ahol kell.
szombaton még visszanéz pár órára a kivitelező, kijavítani a szerelvényezés során keletkezett koszt a falon, és felburkolni a konyhafalat, az akkora már elkészült konyha pultok között. Nagyon várjuk már a konyha összképet. Ugyanis a letisztult szürke lak ajtók között, gyönyörű napsárga pixeles csempe lesz.
Hétfőn még a villanyszerelő is vissza jön elvileg, hogy felszereljen pár konnektort és mennyezeti lámpát, ha ezeket sikerül beszereznünk a hétvégén. Ha nem, akkor a konnektort majd én feldobom.
És hogy miért untatlak titeket ezzel a szarral, ami csak nekem kurva izgalmas.
Mert ha minden kész akkor Október 8. -án a lakás elkészülésének és a Macikáék tiszteletére lakásavatót tartunk.
Készüljetek, mi is folyamatosan azon vagyunk.
Tegnap elkezdtük a takarítást. Elfog tartani egy ideig mire minden bútort, ami elszenvedte a 3 hónap felújításának koszát, letakarítunk és helyre tesszük. Majd kipakolunk abból a 40 dobozból ami már ott van és átvisszük a maradék cuccot az anyutól.

Tehát akkor mégegyszer: Október 8. Tátra Top - Lakásavató és ReGoodBye Party (mivel a Maciék megint elmennek)

7 megjegyzés: